Правилна грижа за твоите mama mate бански

Всеки един наш бански е ръчно сътворен - от избора на рециклирана ликра, през печата на вълшебните ни принтове до ушиването, пакетирането и изпращането. Всеки детайл има значение. Затова за нас е важно да знаете как правилно да се грижите за този специален продукт.

пазете банските си от

ХЛОР

Бъдете внимателни с басейните, в които има хлор. Този химикал въздейства негативно на цветовете, като ги отслабва, както и на еластичността на платовете. Непременно изплаквайте банския си с вода след всяко влизане в басейн, а след всяка употреба перете със студена вода и щадящ препарат за дрехи.

винаги изплаквайте от

СОЛЕНА ВОДА

Солената вода също оказва влияние върху яркостта на цветовете. Затова, при възможност взимайте душ или изплаквайте след всяко къпане в морето.

НЕ ОСТАВЯЙТЕ БАНСКИТЕ НА

СЛЪНЦЕ

В никакъв случай не оставяйте
банския си да съхне на директна слънчева светлина. По този начин със сигурност ще загубите наситените цветни щампи.

ПРАВИЛНО

ПРАНЕ

Забравете за прането в пералня, използвайте само студена вода и щадящи продукти за пране. Поради естеството на рециклираната ни ликра тя бързо поема от цветовете на други дрехи и губи яркостта на принтовете.

финално

Истината е, че се нуждаем от по-малко вещи. Само трябва да се научим да се грижим правилно за ценните. Нашите бански са специални, точно като Вашите деца, затова изискват грижа и внимание!